Nyheder

Top 100 over mest homoseksuelle plader

Top 100 over mest homoseksuelle plader

Alle musiknørder elsker lister. Top dit og dat over bedste break-up-sange, værste albumcovers osv. Det viser sig, at homoseksuelle også synes de er sjove.

Nu har Out Magazine i hvert fald lavet en liste over de 100 mest homoseksuelle plader i verden. De har bedt en række homoseksuelle kendisser, som bl.a. Boy George, Rufus Wainwright, Cindy Lauper og sladderbloggeren Perez Hilton, om at indsende en liste med de 10 plader, der har betydet mest for dem.

Listen er blevet en halvforudsigelig sag med ganske almindelige rock-klassikere, bl.a. Ziggy Stardust and the Spiders from Mars som nr. 1, og så den slags musik, man altid forbinder med homoseksuelle: Judy Garland og musicals.

Men der er dog en afvigelse: Støjrockerne Hüsker Dü er repræsenteret med to plader på listen.

Skriv et svar