Nyheder

Top 100 over mest homoseksuelle plader

Top 100 over mest homoseksuelle plader

Alle musiknørder elsker lister. Top dit og dat over bedste break-up-sange, værste albumcovers osv. Det viser sig, at homoseksuelle også synes de er sjove.

Nu har Out Magazine i hvert fald lavet en liste over de 100 mest homoseksuelle plader i verden. De har bedt en række homoseksuelle kendisser, som bl.a. Boy George, Rufus Wainwright, Cindy Lauper og sladderbloggeren Perez Hilton, om at indsende en liste med de 10 plader, der har betydet mest for dem.

Listen er blevet en halvforudsigelig sag med ganske almindelige rock-klassikere, bl.a. Ziggy Stardust and the Spiders from Mars som nr. 1, og så den slags musik, man altid forbinder med homoseksuelle: Judy Garland og musicals.

Men der er dog en afvigelse: Støjrockerne Hüsker Dü er repræsenteret med to plader på listen.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar