Nyheder

Undertoner får nye redaktører

Det er med Niels Krause-Kjærs ord »aldrig blevet betragtet som specielt karrierefremmende« for journalister at skrive navnestof, men lige netop nu er overtegnede i en situation, hvor karrieregunstige handlinger er ret ligegyldige. Pr. dags dato stopper jeg nemlig den del af min karriere, der har at gøre med Undertoner, så jeg kan sagtens tillade mig at skrive lidt navnenyt fra vores egen lillebitte verden.

I dag forlader jeg altså min stol, hvorefter den tomme stol vil få selskab af endnu én – og så vil to nye redaktører sætte sig i dem. Ud over at jeg vil benytte lejligheden til at udtrykke min taknemmelighed for den opmærksomhed, som alle I, der læser med, giver Undertoner, skal denne navnenyhed ikke handle om mig. I stedet vil jeg præsentere mine afløsere på redaktørposten, Christian Klauber og Kim Elgaard Andersen.

De har begge en baggrund på danskstudiet og har hver især stor erfaring med at skrive og formidle. Christian Klauber har bl.a. sit eget kommunikationsfirma, mens Kim Elgaard Andersen tidligere har været tilknyttet andre danske musikmedier såsom Geiger og Soundvenue.

Hvis I vil dem noget, så sæt deres respektive fornavn foran @undertoner.dk – og jeg håber under alle omstændigheder, at I vil tage godt imod dem. Det forestiller jeg mig, at I vil få let ved, i og med at redaktørskiftet kommer til at medføre visse klare forbedringer. Undertoners koncertdækning bliver opgraderet, og i løbet af efteråret vil sitets udseende tage et stort skridt fra fortiden ind i nutiden. Det glæder vi os til, og det kan I også roligt gøre.

Skriv et svar