Nyheder

YOYOOYOY holder plade-release-fest

YOYOOYOY holder plade-release-fest

Det ustyrlige danske pladeselskab YOYOOYOY holder plade-release-fest onsdag d. 10 september i Warehouse 9, der ligger på Halmtorvet 11D, fra kl. 17 af. Og når man nu gør den slags, kan man jo lige så godt tage virkelig fat. Så de fejrer nye udgivelser med både Yoke & Yohs, Gud Er Kvinde, Lights People og Moha!, der udgiver 7- og 10-tommere og mere af den slags.

Da det skal fejres på behørig vis, giver alle de fire pladeudgivende acts også koncert med en ekstra treat i form af Thule Basen. Hvis koncerterne bliver lige så farverige, som de var på Roskilde Festivalen, så er det vist dumt at misse det.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger