Nyheder

Animal Collective udgiver måske nyt album til januar

Animal Collective. Foto: Adriano Fagundes

Animal Collective udgiver måske nyt album til januar

Foto: Adriano Fagundes

Foto: Adriano Fagundes

Der er lidt røre rundt omkring på forskellige musikblogs og -magasiner, fordi Animal Collective har offentliggjort denne video på deres hjemmeside hos Domino. Utydelige billeder af en fisk og underlige støjende lyde.

De fleste bider dog mest mærke i den tekst, der står udenom videoen og fortolker den i retning af, at der kommer nyt album med Animal Collective til januar, og det kommer til at hedde Merriweather Postpavilion.

Vi følger med i sagen og vender tilbage, når mysteriet er løst.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar