Nyheder

Asobi Seksu spiller på Loppen

Der er bare noget over newyorkerbands med smag for støj og en japansk kvinde i front. Blonde Redhead er formentlig det bedste kendte eksempel, men der er nu ingen grund til at kimse af ligeledes New York-baserede Asobi Seksu.

Deres 2006-album, Citrus, hyldede vi ved at rose de massivt shoegazer-inspirerede sanges “kolossale drive” og den vellykkede leg med popkonventionerne. Og mens vi så ellers går og venter på bandets tredje album, er det værd at gøre opmærksom på, at Yuki Chikudate og James Hanna (og hvem der nu ellers er deres rytmegruppe lige pt.) kommer til København om halvanden måned.

Nærmere bestemt spiller Asobi Seksu på Loppen d. 3. december, og vi varsler en høj koncentration af såvel svungne guitarstøjflader som kælen, lillepiget og meget lys vokal.

Skriv et svar