Nyheder

Asobi Seksu spiller på Loppen

Der er bare noget over newyorkerbands med smag for støj og en japansk kvinde i front. Blonde Redhead er formentlig det bedste kendte eksempel, men der er nu ingen grund til at kimse af ligeledes New York-baserede Asobi Seksu.

Deres 2006-album, Citrus, hyldede vi ved at rose de massivt shoegazer-inspirerede sanges “kolossale drive” og den vellykkede leg med popkonventionerne. Og mens vi så ellers går og venter på bandets tredje album, er det værd at gøre opmærksom på, at Yuki Chikudate og James Hanna (og hvem der nu ellers er deres rytmegruppe lige pt.) kommer til København om halvanden måned.

Nærmere bestemt spiller Asobi Seksu på Loppen d. 3. december, og vi varsler en høj koncentration af såvel svungne guitarstøjflader som kælen, lillepiget og meget lys vokal.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger