Nyheder

Daniel Johnston kommer til Danmark

Daniel Johnston beder til, at han kan finde rundt i Danmark.

En usædvanlig sangskriver har svært ved at finde rundt i Danmark

Daniel Johnston beder til, at han kan finde rundt i Danmark.

Daniel Johnston beder til, at han kan finde rundt i Danmark.

Den sande udøver af lo-fi og generelt musikalsk fænomen Daniel Johnston kommer til Danmark. Den nyhed har Tiny Mix Tapes i hvert fald støvet op. Sidst den hjemmeboende særling og hyldede sangskriver var i Danmark, var på Roskilde Festival i 2003.

Hvis man skal tro Tiny Mix Tapes, så spiller han den 11. november på Vega i Århus og dagen efter i Den Grå Hal i København. Men det er nu noget vrøvl, for ifølge Johnstons egen hjemmeside er det Vega, København og Voxhall i Arbus, han spiller i. Datoerne er dog rigtige nok, men der er nok nogen, der kommer til at lede længe efter Arbus.

Der er allerede udsolgt i København, men stadig billetter tilbage i Århus eller Arbus eller hvor det nu er.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar