Nyheder

Fredagsvideo: Eagles of Death Metal

Eagles of Death Metal vil gerne være i Los Angeles

Denne uges fredagsvideo er en af dem, der rigtig kan skyde weekenden afsted. Sådan en man kan sidde og danse lidt til i pauserne på kontoret eller foran studiebøgerne.

Josh Hommes sideprojekt Eagles of Death Metal udgiver deres tredje album med den obskøne titel Heart On den 28. oktober, og i den forbindelse kommer der selvfølgelig også en video. Det er nummeret “Wannabe in LA”, som er en kitschet sag med djævlehorn, masser af klippeklister-collager og syrede farver. Nummeret er en fin lille pop-boogierock-bidsken.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar