Nyheder

Fredagsvideo: Ryan Adams: “Fix it”

Fredagsvideo: Ryan Adams & The Cardinals på besøg hos David Letterman

Den følelsesmæssige ustabile Ryan Adams, der gerne giver lussinger ud til højre og venstre på sin blog, fik onsdag aften lidt afløb for sine aggressioner, da han sammen med The Cardinals var forbi David Letterman og spille “Fix It” fra den nye plade Cardinology. Det lyder jo som klassisk Ryan Adams, dvs. klassisk rockhistorie uden for meget nytænkning, men solid rock.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar