Nyheder

Gratis electronica på fredag

Foto: Charlotte Hammer

Gratis electronica på fredag

Foto: Charlotte Hammer

Foto: Charlotte Hammer

På fredag d. 10. oktober er der kulturnat i København, hvis det skulle være gået nogens næse forbi, og der er vanen tro et uoverskueligt udbud af arrangementer, man kan tage til.

Derfor foretager Undertoner her en lille service og anbefaler, at man tager i Brorson-kirken for at høre electronica. I samarbejde med Rump har de arrangeret en aften med tyske Dictaphone, Skyphone, Nabo, Aslop og Rump djs, der skal spille fra 19-00.

Og da arrangementet er ganske gratis, ja, så er der vel ikke så meget at bekymre sig om.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar