Nyheder

Hauscka kommer til Danmark

Illums julekatalog er på gaden. Foto: Estelle Klawitter

Tyske Hauscka bringer sit klaver til Århus

Illums julekatalog er på gaden. Foto: Estelle Klawitter

Illums julekatalog er på gaden. Foto: Estelle Klawitter

Den tyske musiker – eller komponist om man vil – Hauscka, der for nylig har udgivet Ferndorf er på tour hen over de næste par måneder og planlægger at ramme Musikcafeen i Århus ganske blødt den 15. januar.

Til nogle af koncerterne i USA vil han optræde sammen med Tom Brosseau, og andre af koncerterne med en strygerkvartet, men der er endnu ingen forlydender om, hvordan holdopstillingen bliver i Århus.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar