Nyheder

Hold Steady aflyser koncertdatoer

Foto: Marina Chavez

Hold Steady aflyser koncertdatoer

Foto: Marina Chavez

Foto: Marina Chavez

Vi er temmelig uheldige med koncerter i Danmark for tiden. For nylig aflyste The Hold Steady deres koncerter i England, fordi deres trommeslager Tad Kubler lider af bugspytkirtelbetændelse.

Nu rapporterer Pictchforkmedia desværre, at bandet også har aflyst resten af deres Europa-turne, inklusive koncerten, de skulle spille i Vega 19. oktober.

Indtil videre er datoerne i England blevet rykket til december. Det samme må vi håbe sker for Danmarks-datoen.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar