Nyheder

Koncerter med Frightened Rabbit aflyst

Koncerter med Frightened Rabbit aflyst

En trio vi desværre ikke får set live

En trio vi desværre ikke får set live

Da vi rapporterede om Frightened Rabbits Danmarks-koncerter allerede i august, glædede vi os til dem. Nu efter så lang tids forventningsglæde må vi desværre berette, at koncerterne er aflyst ifølge bandets Myspace.

De giver ikke selv nogen nærmere grund, end at det skyldes problemer med arbejdsvisum, men ifølge Loppens hjemmeside bærer U.S.A. skylden. Den amerikanske ambassade har nemlig inddraget bandets pas, fordi de skal på tour i U.S.A.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar