Nyheder

LCD-frontmand skaber nyt band

James Murphy er involveret i nyt klassisk rock-bandjames-murphy

BBC 6 Music har talt med James Murphy, kreativ kraft og sanger i LCD Soundsystem, der fortæller, at der er en ny plade på vej på hans pladeselskab DFA.

Han har selv medvirket på pladen ligesom nogle medlemmer af Hercules and Love Affair og Pat Mahoney, der spiller trommer i LCD Soundsystem. Desuden står Murphy for at producere og mixe pladen. Men selve bandet består af Scott Wells og Paul Sprangers, der tidligere har været med i det relativt ukendte Hockey Night.

De har ikke fundet på et navn endnu, men de er temmelig sikre på, at de kommer til at spille klassisk rock. Pladen forventes at ligge til nærmere inspektion i starten af 2009.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar