Nyheder

Le Fiasko udgiver deres debut-album

Le Fiasko udgiver Le Fiasko

Pjerrots fanklub.

Pjerrots fanklub.

Ekstra, ekstra, læs alt om det! Le Fiasko er snart på gaden med deres debutalbum. Den kommer, som det er for vane med debutalbums, til at være betitlet med bandets eget navn. Lad os så ikke håbe, det er en forudsigelse for pladens succes. Undertoners tidligere redaktør var venligt overrasket over deres koncert på årets Roskilde, og der er da mindst én igangværende Undertoner-redaktør, der godt vil skrive under på, at han ikke er helt fra sans og samling.

Albummet udkommer 24. november på Speed of Sound, og indtil videre er det ikke afsløret, hvordan albummet kommer til at lyde. Så her kommer en usandsynlig prognose: Det bliver en plade, der får tekopperne til at ryste på kakkelbordet. Men så længe det er te, er det let at tørre over. Sus i maven og væskende sår bliver nogle af de naturlige symptomer, når man lytter til pladen. Tårer, glædessmil og dansende kontormus i regnvejr kan helt sikkert også forekomme. Og så er der selvfølgelig det obligatoriske dubstep-nummer, der lidt ødelægger helheden, men alligevel fungerer overraskende godt.

Her er de udvalgte numre til pladen:

1. Titled One
2. Lydia
3. Mexico Bay
4. Barefootlobsterchampagneparty
5. These Highflying Vermin
6. Tell the Sea We Mean no Harm
7. Titled Too
8. Ships Go Down
9. Canapés on Cocktailsticks
10. Kabul

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar