Nyheder

LSD March spiller i Århus fredag den 3. oktober

lsd-marchLSD March spiller i Århus fredag den 3. oktober

Når århusianerne på fredag vejrer frisk luft og lysten til at gå i clinch med nattelivet, så er der et ret suverænt tilbud til dem på Musikcafeen kl. 20.30 for den ydmyge pris af 70 kr. Der har LJUD nemlig arrangeret japanske LSD March til at komme og spille. De spiller en god blanding af garage syrerock og krautrock, og sidst de spillede i Århus gav de en særdeles energisk optræden.

Derudover får man også belgiske Ignatz og danske Kirsten Ketsjer med i købet. Sidstnævnte spillede en ovenud hæsblæsende koncert på Huset i Magstræde sidste fredag, hvor de blandede polyrytmisk tapping med heavy-spade, støjrock og deres karakteristiske naive melodier.

Århus har så sandelig noget godt i vente denne fredag.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar