Nyheder

Matthew Herbert udgiver ny Big Band-plade

Matthew Herbert vender ryggen til medieverdenen

Matthew Herbert udgiver ny Big Band-plade

Matthew Herbert vender ryggen til medieverdenen

Matthew Herbert vender ryggen til medieverdenen

Matthew Herbert er klar til at udgive et nyt album med hans Big Band-projekt, sidste plade var Goodbye Swingtime fra 2003, i slutningen af denne måned på K7!, beretter Stereogum.

Det bliver endnu en politisk plade, akkurat som Plat du Jour var det, hvor de objekter, Herbert bruger til at lave samples med, har et formål som en socialpolitisk kommentar.

Eksempelvis har han brugt 70 udgaver af The Sun, 70 sladderblade om kendte, 1 udgave af NME, 1 Madonna-album, 1 udgave af Wallpaper og en ekstra udgave af The Sun til nummeret “The Story”, for at gøre opmærksomme på alle de vigtige historier, der bliver overset i medierne, men har betydning for masser af mennesker.

Det skal nok blive et interessant bekendtskab.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar