Nyheder

Murs ny kandidat i præsidentvalget

Murs ny kandidat i præsidentvalget
For ikke så længe siden udgav Murs et nyt album, der fungerer som en kampagne for at få ham som præsident. Det hedder i hvert fald Murs for President, men det er vist ikke McCain og Obama, han kæmper mod, men nærmere to andre rappere i hvad, der ligner en falsk kamp om at være hiphop-præsident, hvis man skal tro de videoer, der kan findes på Youtube.

Nå, men han har i hvert fald smidt en video på gaden for sin single “Can It Be”, hvor han bliver jagtet af to af de der gadesurfere, der hopper på mure og den slags.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger