Nyheder

My Morning Jacket aflyser Europa-turne

Jim James før ulykken. Foto: Melanie Smith

Koncertaflysningerne fortsætter

Jim James før ulykken. Foto: Melanie Smith

Jim James før ulykken. Foto: Melanie Smith

Det synes efterhånden at være hver uge, at man kan rapportere om en koncertaflysning. Det gør jo ikke ligefrem efteråret mindre deprimerende. Det ellers flotte koncert-efterår med masser af stærke oplevelser svinder ind som en kræftsyg anorektiker.

Nu er det My Morning Jacket, der desværre må aflyse deres Europa-turne, hvilket også inkluderer den, de skulle have spillet i Lille Vega 4. november. Det var dog forvarslet, fordi forsanger Jim James har været indlagt, siden han faldt ned fra scenen til en koncert i Iowa City d. 7. oktober og slog hovedet temmelig kraftigt.

Det er han åbenlyst ikke kommet sig over, hvorfor bandet naturligvis ser sig nødsaget til at aflyse turneen. Som de skriver på deres hjemmeside: »Det er med stor fortrydelse, at vi bliver nødt til at offentliggøre aflysningen af My Morning Jackets kommende tour til Europa pga. de skader, Jim pådrog sig i Iowa City. For fans, der har købt billetter, vil vi gerne vise vores taknemmelighed for jeres støtte og forståelse. Vores håb var at nøjes med at udsætte touren, men fordi vores skema ikke tilllader, at det sker i den umiddelbare fremtid, føler vi, at det er bedst at annullere denne tour i håb om at lægge den på et andet tidspunkt.«

Vi ønsker Jim James god bedring.

Skriv et svar