Nyheder

Ny plade fra WhoMadeWho

Ak ja, kunstnere og deres spiseforstyrrelser.

WhoMadeWho udsender ny plade i 2009

Bandet sælges som flotte skakbrikker til vindueskarmen.

Bandet sælges som flotte skakbrikker til vindueskarmen.

Så er der godt nyt til dem, der venter på nyt med det danske band WhoMadeWho. De har nemlig gennem det seneste år arbejdet på opfølgeren til deres tre år gamle debut, og nu er den ved at være færdig.

Bandet, der er mere kendt på de europæiske klubscener end i den brede, danske musikoffentlighed, udsender i starten af november den første single “TV Friend” som 12″ dj single, hvor bl.a. Hot Chip har leveret et remix, og selve albummet forventes ude i starten af februar 2009.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar