Nyheder

Nyt Animal Collective-album bekræftet

Et klip fra den næste David Lynch-film

Nyt Animal Collective-album bekræftet

 Et klip fra den næste David Lynch-film

Et klip fra den næste David Lynch-film

Tidligere på ugen forløb der rygter om at Animal Collective ville udgive et nyt album til januar næste år pga. en meget sær hjemmeside. Nu er det så bekræftet, at de er klar med opfølgeren til Strawberry Jam.

Efter de målrettede pop-eskapader på den plade bliver det spændende at finde ud af hvilken retning, de går i denne gang. De har allerede lavet en trackliste, så man kan sidde og drømme om indholdet på hver titel. Den kommer frem efter en sær video, når man trykker på albumtitlen på deres promoverings-side:

1. In The Flowers
2. My Girls
3. Also Frightened
4. Summertime Clothes
5. Daily Routine
6. Bluish
7. Guys Eyes
8. Taste
9. Lion In A Coma
10. No More Runnin
11. Brother Sport

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar