Nyheder

Nyt Animal Collective-album bekræftet

Et klip fra den næste David Lynch-film

Nyt Animal Collective-album bekræftet

 Et klip fra den næste David Lynch-film

Et klip fra den næste David Lynch-film

Tidligere på ugen forløb der rygter om at Animal Collective ville udgive et nyt album til januar næste år pga. en meget sær hjemmeside. Nu er det så bekræftet, at de er klar med opfølgeren til Strawberry Jam.

Efter de målrettede pop-eskapader på den plade bliver det spændende at finde ud af hvilken retning, de går i denne gang. De har allerede lavet en trackliste, så man kan sidde og drømme om indholdet på hver titel. Den kommer frem efter en sær video, når man trykker på albumtitlen på deres promoverings-side:

1. In The Flowers
2. My Girls
3. Also Frightened
4. Summertime Clothes
5. Daily Routine
6. Bluish
7. Guys Eyes
8. Taste
9. Lion In A Coma
10. No More Runnin
11. Brother Sport

Skriv et svar