Nyheder

Nyt projekt med Tunde Adepimpe, Mike Patton og Doseone

Nyt projekt med Tunde Adepimpe, Mike Patton og Doseonetunde-adebimpe

Ifølge The A.V. Club Blog er der et ret usædvanligt projekt under opsejling.

I et interview med The A.V. Club har Tunde Adebimpe fra TV on the Radio afsløret, at han har planer om sammen med Mike Patton og Doseone (kendt fra 13 & God, cLOUDDEAD, Subtle osv.) at udgive en plade, hvor de alle sammen spasser ud med deres ret beset fantastiske vokaler. Det var Doseone, der kom med ideen, og hvis den bliver til virkelighed, kan vi nok forvente en af de mest udfordrende vokalbaserede plader i lang tid.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar