Nyheder

Phono Festival i weekenden

Sussi og Leo i deres unge dage

Phono Festival i weekenden

Sussi og Leo i deres unge dage

Sussi og Leo i deres unge dage

Fra torsdag til lørdag i denne uge kan odenseanerne og tilrejsende boltre sig på Odense Havn til Phono Festivalens primært elektroniske program.

Det store hovednavn i år er nok tyske Stereo Total, der spiller lørdag aften, men der er også andre interessante navne på plakaten. Bl.a. får Escho lov til at starte festivalen med Mit Nye Band, Thule, Lamburg Tony og Alle med balloner og terrasser.

Desuden har festivalen i år lidt et fokus på dubsteppen med hele fire navne: Coki, Loefah, Plastician og Pinch. De skal nok få den gamle skibssmedie til at ryste af bastoner.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar