Nyheder

Psapps "Monster Song" er fredagsvideo

Psapp har lavet en ubehagelig video

Ja, måske er det ikke lige den rette video til at sætte fredagshumøret, men sangen “Monster Song”, som kommer fra Psapps nye album From the Camel’s Back, der udkommer den 27. oktober, er nu en hyggelig, lille sang.

Videoen er en flot og stemningsfuld animationsfilm, men den er nærmere lidt uhyggelig. Det er i hvert fald en blodig og deprimerende afbildning af fiskeindustriens metoder.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger