Nyheder

"Real Estate" med Cadence Weapon

“Real Estate” med Cadence Weapon

Nu er det jo fredag, og så skal vi da have en fredagsvideo at starte weekenden på. Den canadiske, Pitchfork-skribent Cadence Weapon har lavet en koncept-video, hvor han giver den som slick ejendomsmægler.

Han har udgivet dette års absolut bedste hiphop-album Afterparty Babies (men har desværre heller ikke fået meget konkurrence), der et smukt mix af samfundskommentarer med et humoristisk twist og house-beats. Tjek videoen her:

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar