Nyheder

Releasefest for Rumpistol

Releasefest for Rumpistol
rumpistol1
Den 25. oktober kan man komme til release-fest i anledning af den nye plade Dynamo med Rumpistol. Det sker på Werket, der ligger Enghavevej 80-82, og varer fra kl. 21 til 3 om natten.

Grunden til at det tager så lang tid at fejre et nyt album, skyldes, at Komponent disker op med en hel del optrædender. For det første optræder Rumpistol selvfølgelig live, men det gør Band Ane og Lamburg Tony & Wunderbaum også. Og så er der dj’s som Dub Tractor, Opiate og Acustic & the All Core. Derudover visuelt jockey-arbejde af Øbro og Co kunst af Mathias Malling Mortensen.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar