Nyheder

Six Organs of Admittance kommer til Danmark

Da Ben Chasny var med i MTV cribs

Psykedelisk folk til Århus og København

Da Ben Chasny var med i MTV cribs

Da Ben Chasny var med i MTV cribs

Nogen decideret nyhed er det jo ikke, men nu hvor arrangementet er på plads i København, synes vi, det ville være passende at nævne, at Ben Chasny kommer forbi som Six Organs of Admittance. Så kan de, der har overset det, også være med.

Han spiller først i København den 26. oktober med Juglandacee, Alle med Balloner og Terrasser, Svartbag og Thulebasen. Hele denne herlighed kan opleves i K-I-B på Islands Brygge 18 for 60 kr. Escho og Subotnick, der står bag det, har valgt at kalde det “5 psychedeliske oste”.

Dagen efter, den 27. oktober, spiller Six Organs of Admittance så i Musikcafeen i Århus med Per Hoier som opvarmning. Her koster det 80 kr. at komme ind.

Sidste officielle album fra Six Organs of Admittance var Shelter from the Ash.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar