Nyheder

The Knife-medlem går solo

The Knife-medlem Karin Dreijer Andersson klargør solo-udspilfever-ray

Den ene halvdel af den mystificerede og sælsomme eurotechno-fortolkende pop-duo The Knife planlægger et soloalbum til starten af 2009.

Det er Karin Dreijer Andersson, der vil være alene under navnet Fever Ray, men der er ikke mange informationer om projektet endnu. På hendes Myspace-side kan man høre et enkelt instrumentalt nummer, men det er svært at gætte på nogen som helst retning udfra det.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar