Nyheder

Beck medvirker på Charlotte Gainsbourgs nye album

Beck medvirker på Charlotte Gainsbourgs nye album
charlotte-gainsbourg

Charlotte Gainsbourg, hvis album 5:55 røg i bunken af plader, vi overså i 2006, er i gang med at arbejde på opfølgeren.

Til trods for hendes filmkarriere har hun altså stadig lyst til at give verden lidt skrøbelig, fransk popmusik. På det sidste album fik hun hjælp af så prominente kunstnere som Air, Jarvis Cocker og Neil Hannon, og denne gang er det Beck, der hjælper hende med at stykke albummet sammen. Det betyder muligvis et mere spraglet udtryk, men på den anden side viste Beck sig jo også fra sin afdæmpede, seriøse side med Sea Change fra 2002.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar