Nyheder

Escho fejrer advent

Verdens første guitar, der kører på solceller. Foto: Melissa Estable.

Pladeselskabet og koncertarrangøren holder adventshygge på Ideal Bar

Verdens første guitar, der kører på solceller. Foto: Melissa Estable.

Verdens første guitar, der kører på solceller. Foto: Melissa Estable.

Undertoner er ikke de eneste, der fejrer adventssøndagene. Pladeselskabet og koncertarrangøren Escho vil nemlig også hver søndag i advent indbyde til hygge på Ideal Bar fra kl. 17-23.

Tre af søndagene byder ikke kun på koncerter, men også pladeudgivelser. Således er der planlagt udgivelser med Lamburg Tony, Dane TS Hawk og Thulebasen. Programmet ser således ud:

Søndag d. 30. november
Ora Cogan (CA)
Mag (SE)
Kim LAS
Djs Nis & Nis

Søndag d. 7. december
Releasefest for Lamburg Tony
Lamburg Tony
Goodiepal
Dj Zzzune

Søndag d. 14. december
Releasefest for Dane TS Hawk & The Cerebral Hemispheres
Dane TS Hawk & The Cerebral Hemispheres
Alle med balloner og terrasser
Dj Vagn E. Olsson

Søndag d. 21. december 2008
Releasefest for Thulebasen
Thulebasen
Paradisets Børn
Moko
Dj Fos

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar