Nyheder

Fredagsvideo: Black Milk: "Give the Drummer Some" + bonus

Fredagsvideo: Black Milk: “Give the Drummer Some” + Tilly and the Wall i børnetime

Det er så pokkers nemt at fyre en hiphop-video af på de her fredage, fordi hiphop ofte har en positiv fest-vibe. Well, jeg er endnu engang faldet for den nemme løsning og giver jer her “Give the Drummer Some” fra Black Milks nye album Tronic.

Black Milk er det nye wunderkid fra Detroit, der brød igennem sidste år med Popular Demand, og han har været ekstremt produktiv i år. Foruden Tronic har han udgivet et ret solidt mixtape og en plade med Fat Ray. Derudover har han sikkert også produceret et par numre. Jeg er holdt op med at tælle.

På den nye video her giver han den som slick dick i bedste 70’er-psykedelisk videostil med højtblæste horn som det bærende element.

Men hey, der er også børnetime. Tilly and the Wall stepdanser og synger alfabetet på Sesame Street i denne lille underholdende video. Så er der fjernsyn for dig.


Tilly & the Wall on SESAME STREET from Team Love on Vimeo

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger