Nyheder

Fredagsvideo: Black Milk: "Give the Drummer Some" + bonus

Fredagsvideo: Black Milk: “Give the Drummer Some” + Tilly and the Wall i børnetime

Det er så pokkers nemt at fyre en hiphop-video af på de her fredage, fordi hiphop ofte har en positiv fest-vibe. Well, jeg er endnu engang faldet for den nemme løsning og giver jer her “Give the Drummer Some” fra Black Milks nye album Tronic.

Black Milk er det nye wunderkid fra Detroit, der brød igennem sidste år med Popular Demand, og han har været ekstremt produktiv i år. Foruden Tronic har han udgivet et ret solidt mixtape og en plade med Fat Ray. Derudover har han sikkert også produceret et par numre. Jeg er holdt op med at tælle.

På den nye video her giver han den som slick dick i bedste 70’er-psykedelisk videostil med højtblæste horn som det bærende element.

Men hey, der er også børnetime. Tilly and the Wall stepdanser og synger alfabetet på Sesame Street i denne lille underholdende video. Så er der fjernsyn for dig.


Tilly & the Wall on SESAME STREET from Team Love on Vimeo

Skriv et svar