Nyheder

Fredagsvideo: Kings of Leon: "Use Somebody"

Kings of Leon kommer til Danmark

For at fejre at de tre Followill-brødre i Kings of Leon kommer forbi Danmark den 11. februar 2009, får I her bandets nyeste single og video “Use Somebody” som fredagsvideo.

Hvis man godt kan tåle storladne rocksange akkompagneret af live-optagelser, pool-spillende rockstjerner og ømme ansigtsudtryk, så kan man trykke play herunder. Hvis ikke, kan det anbefales at søge efter gamle “Muppet Show”-klip på Youtube.

Kings of Leon – Use Somebody

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar