Nyheder

Fredagsvideo: The Hold Steady: "Stay Positive"

Fredagsvideo: The Hold Steady: “Stay Positive”

Nu aflyste de jo deres koncert her i efteråret, så vi må tage til takke med videoen til titelnummeret på dette års Stay Positive, der seriøst kandiderer til listerne over årets album.

Hold Steady er ikke gået på gadeplan her i videoen, men har simpelthen indtaget murene. Herfra udråber de så deres mantra “stay positive”, hvilket der jo nok kan være behov for at minde sig selv om i disse mørke tider. Sangen har samtidig et godt råbe-omkvæd, som nok skal blive et hit her i sæsonens første julefrokostweekend, når den første flaske snaps er tom og slipset er bundet stramt om hovedet.

STAY POSITIVE – The Hold Steady

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar