Nyheder

Fredagsvideo: The Raconteurs: "Old Enough"

Fredagsvideo: The Raconteurs: “Old Enough”

Så skal vi have noget klassisk rock. Jack White og Brendan Benson har sammen med resten af The Raconteurs klædt sig ud som amish-folket, kidnappet en kvinde og taget en flok spejle med ud i skoven for at spille folket rock. Jeg spår det til at være den næste trend i Hareskoven.

Og må I så alle have en helt fantastisk weekend.

The Raconteurs “Old Enough”

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar