Nyheder

Gang Gang Dance er snart klar med opfølger

Gang Gang Dance udgiver dobbelt-album til sommer

Gang Gang Dance live i Empire Bio i 2007.

Gang Gang Dance live i Empire Bio i 2007.

Der gik tre år fra Gang Gang Dance udgav deres sidste album God’s Money til nyligt udgivne Saint Dymphna. Men nu er der kommet gang i den amerikanske new yorker-kvartet.

Ifølge en chat-samtale mellem Brian Degraw og Gigwise har bandet planer om at tage ud i en ørken i januar og indspille deres næste album, som de forventer at udsende til sommer næste år. Og som om det i sig selv ikke er nok skærpning af produktiviteten, så forventer de gudhjælpemig også, at det bliver et dobbelt-album. “En koncept-plade uden koncept”, som Degraw informerer.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar