Nyheder

Gratis sampler fra Anti-

Anti- giver gratis sampler væk
anti

Pladeselskabet Anti-, der i år har udgivet plader med bl.a. Nick Cave og Cadence Weapon, er i gavehumør og har derfor udgivet en sampler, der kan downloades gratis på deres blog.

Den indeholder numre med førnævnte navne, men man har også mulighed for at høre sange med Man Man, Jolie Holland, Islands, Bob Mould, DeVotchka, Billy Bragg og Lyrics Born. Så her er en god mulighed for at finde ud af om Anti- har nogle plader, der skal på ønskesedlen.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar