Nyheder

J Dillas lillebror debuterer

J Dillas lillebror albumdebuterer
ILLA J

J Dilla, den efterhånden legendariske afdøde hiphop-producer, der om nogen har været skyld i fokusset på Detroits rap-scene med folk som Guilty Simpson og Black Milk, får nu igen opmærksomhed. Eller det vil sige, det er nok nærmere John Yancey, der får ekstra opmærksomhed, fordi han er den 12 år yngre lillebror til J Dilla, som udgiver pladen Yancey Boys i dag på Delicious Vinyl, hvor han rapper over J Dilla-beats.

Han kalder sig passende nok Illa J, og albummet lyder ganske lovende. Der er desuden gæsteoptræden af Guilty Simpson. Her er en trackliste:

1. Timeless
2. We Here
3. R U Listenin’ [ft. Guilty Simpson]
4. Alien Family
5. Strugglin
6. Showtime
7. Swagger
8. Mr. Shakes (skit)
9. DFTF [ft. Affion Crockett]
10. All Good
11. Sounds Like Love [ft. Debit Nova]
12. Everytime
13. Illasoul
14. Air Signs

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar