Nyheder

Kinski rapper for Operation Dagsværk

Per Vers og Oliver Ravn støtter Operation Dagsværk med en sang

I går samlede landets gymnasie-elever ind til Operation Dagsværk, hvor overskuddet i år går til at bygge skoler i Niger.

I den forbindelse har Kinski, som består af Per Vers og Oliver Ravn, lavet årets kampagnesang “Badunk Gadunk” i samarbejde med to nigerianske stjerner, Idi Sarki og Diezz D. De kan alle sammen opleves på denne video, der er optaget på et marked i Nigers hovedstad Niamey.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar