Nyheder

Ny single fra Architecture in Helsinki

Foto: Warwick Baker

Architecture in Helsinki udgiver ny single

Foto: Warwick Baker

Foto: Warwick Baker

Hvis man sidder sådan en ganske almindelig grå mandag og savner lidt elektronisk indiepop, der kan tegne smil i øregangene, så kan det anbefales at hoppe forbi thatbeep, hvor man kan høre en ny single fra Architecture in Helsinki.

Indtil videre bliver den kun solgt via Itunes i Australien, så vi danskere må nøjes med hjemmesiden. Der er der til gengæld også et gratis download af et remix af Radioclit. Bandet fortæller desuden, at de er i gang med at lave en ny plade, der kommer til at hedde “Vision Revision”.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar