Nyheder

Nyt album fra Bonnie ‘Prince’ Billy

Bonnie ‘Prince’ Billy udgiver Beware! næste år
bonnie-prince-billy

Will Oldham er sit gamle produktive selv, må man sige. Ikke nok med, at han har udgivet Lie Down in the Light i år og en live-ep, næ, han har såmænd allerede næste Bonnie ‘Prince’ Billy-album klar.

Det får den ildevarslende titel Beware!, hvilket jo ikke lyder lige så muntert som det sidste, for et Oldham-album at være, ret positive album. Det udkommer den 16. marts i 2009 via Domino og holder forhåbentlig hans sædvanlige høje standard.

Her er de 13 numre, der udgør tracklisten:

1. Beware Your Only Friend
2. You Can’t Hurt Me Now
3. My Life’s Work
4. Death Final
5. Heart’s Arms
6. You Don’t Love Me
7. You Are Lost
8. I Won’t Ask Again
9. I Don’t Belong to Anyone
10. There Is Something I Have to Say
11. I Am Goodbye
12. Without Work, You Have Nothing
13. Untitled

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar