Nyheder

Nyt projekt fra Fatboy Slim

Norman Cook udgiver plade med nyt projekt med masser af gæster
bpa

Norman Cook, manden der er inde i Fatboy Slim og tidligere bassist i The Housemartins, er 3. februar klar med et nyt album med et nyt projekt kaldet Brighton Port Authority. Albummet kommer til at hedde I Think We’re Gonna Need a Bigger Boat, og det tror da pokker med alle de gæster, han har inkluderet på albummet.

Der er nemlig besøg af både Dizzee Rascal, David Byrne, Iggy Pop, Martha Wainwright, Jamie T. og mange flere. Musikken kan vel bedst klassificeres som pop. Her er en trackliste:

1. He’s Frank [ft. Iggy Pop]
2. Dirty Sheets [ft. Pete York]
3. Jumps the Fence [ft. Conan]
4. Should I Stay or Should I Blow [ft. Ashley Beedle]
5. Island [ft. Justin Robertson]
6. Local Town [ft. Jamie T]
7. Seattle [ft. Emmy the Great]
8. Spade [ft. Martha Wainwright]
9. Superman [ft. Simon Thornton]
10. Superlover [ft. Thom Gandey]
11. Toe Jam [ft. David Byrne and Dizzee Rascal]
12. So It Goes [ft. Olly Hite]

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar