Nyheder

The Decemberists udgiver rock-opera

The Decemberists næste album bliver en rock-opera
the-decemberists

Der har nu altid været noget storladent over The Decemberists’ lyd, så nu går de tilsyneladende planken ud, hvis man skal tro en snak, Rolling Stone Magazine har haft med bandet.

Colin Meloy fra bandet har indset, at folk vil kalde albummet med titlen Hazards of Love en rock-opera, men det er nu heller ikke så sært, da det oprindeligt skulle have været en decideret musical instrueret af Michael Mayer, men historien, de skabte, var nærmest umulig at genskabe på en scene.

Ifølge Meloy skulle albummet også være en del anderledes end det forrige, The Crane Wife, og Rolling Stone Magazine skriver da også om klassisk rock med Led Zeppelin-fingerspil og stonermetal-indfald(!) Vi får høre til næste år.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar