Nyheder

The Decemberists udgiver rock-opera

The Decemberists næste album bliver en rock-opera
the-decemberists

Der har nu altid været noget storladent over The Decemberists’ lyd, så nu går de tilsyneladende planken ud, hvis man skal tro en snak, Rolling Stone Magazine har haft med bandet.

Colin Meloy fra bandet har indset, at folk vil kalde albummet med titlen Hazards of Love en rock-opera, men det er nu heller ikke så sært, da det oprindeligt skulle have været en decideret musical instrueret af Michael Mayer, men historien, de skabte, var nærmest umulig at genskabe på en scene.

Ifølge Meloy skulle albummet også være en del anderledes end det forrige, The Crane Wife, og Rolling Stone Magazine skriver da også om klassisk rock med Led Zeppelin-fingerspil og stonermetal-indfald(!) Vi får høre til næste år.

Skriv et svar