Nyheder

Tournyheder: Chad VanGaalen og Crystal Antlers

Tournyheder: Chad VanGaalen kommer til Sverige og Crystal Antlers til Danmark

Crystal Antlers på besøg hos svigermor.

Crystal Antlers på besøg hos svigermor.

Efterårssæsonen er end ikke slut, før det begynder at strømme ind med nyheder om forårets koncertprogram. Her er nogle af de seneste nyheder:

Crystal Antlers, der er hyret på Touch and Go, som har tjent undergrundsmusikken i en halv menneskealder, lægger vejen forbi Loppen 12. februar næste år. De har endnu kun udgivet en ep, men de er allerede ved at skabe opstandelse og forventninger i undergrundskredse med deres psykedeliske støjrock.

Så kommer Chad VanGaalen også forbi. Dog ikke til Danmark, men københavnerne kan snuppe broen til landet, hvor de spiser rejesalat på deres hotdogs, og se ham på Debaser i Malmø. Og det sker faktisk allerede i år, nemlig 4. december. Jeppe Fly-Kristensen var ganske glad for dette års Soft Airplane med dens folkede og skramlede miskmask.

Rettelse: Man skal faktisk helt til Debaser i Stockholm for at se Chad VanGaalen har en af vores læsere gjort opmærksom på, så måske er det ikke så oplagt at gøre alligevel.

Skriv et svar