Nyheder

Akron/Family skifter pladeselskab

Akron/Family skifter pladeselskab og udgiver ny plade
akron-family

Det eksperimenterende folkrockband Akron/Family skifter Young God Records ud med Dead Oceans. Det sker med udgivelsen af deres fjerde plade, som er opfølgeren til den roste Love Is Simple fra 2007.

Ifølge Billboard fortsætter de deres fascination af afrikansk musik, som de i den grad demonstrerede til deres live-koncert på Roskilde i 2007. Samtidig udforsker de deres glæde for ekstrem støj og gutturale lyde, så der er lagt i den for den kolde tid så populære kakkelovn til en spraglet og spændende plade.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar