Nyheder

Fredagsvideo: Jennifer O’Connor: "Sister"

Fredagsvideo: Jennifer O’Connor: “Sister”

Nu er vi så røget ind i december måned, og da det er julemåneden, der burde handle om at tænke på andre, og ikke alt for meget om den kommercielle del af julen, er fredagsvideoen også en tanke til de kræftramte.

Den amerikanske singer/songwriter Jennifer O’Connor har nemlig doneret sangen “Sister” til organisationen Stand Up 2 Cancer, der åbenlyst nok arbejder for bekæmpelsen af kræft. Til gengæld for nummeret har de finansieret en video til sangen. Den er ikke vild og fancy, men den passer vældig godt til nummeret.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar