Nyheder

Fredagsvideo: Lady Sovereign: "I Got You Dancing"

Fredagsvideo: Lady Sovereign: “I Got You Dancing”
Så er det årets sidste fredagsvideo her på Undertoner. Vi går nemlig snart på juleferie for at skrue en årsliste sammen, vi kan præsentere for jer efter nytår. Men mere om det senere. Nu skal vi nemlig have varmet ørene med den nye video fra Lady Sovereign.

“I Got You Dancing” er en ægte club-banger og det første nummer fra hendes kommende album, der skulle være ude i april 2009. Videoen burde være noget for enhver, der har manglet en podning af Marilyn Manson, The Village People og Michael Jacksons dansende zombier. Og vi er da vist et par stykker, hva’? Nyd den og god fredag.

Lady Sovereign – I Got You Dancing

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger