Nyheder

Marvins Revolt udkommer i Danmark

Marvins Revolt uden stjernenykker. De hilser stadig. Foto: Lasse XYU

Marvins Revolt udkommer i danske pladebutikker

Marvins Revolt uden stjernenykker. De hilser stadig. Foto: Lasse XYU

Marvins Revolt uden stjernenykker. De hilser stadig. Foto: Lasse XYU

Nogle gange hænger verden mærkeligt sammen. Det her er i hvert fald et af de mere usædvanlige resultater af globaliseringen.

Sidste år i september udgav danske Marvins Revolt deres andet album, Killec, som blev ganske godt modtaget her på Undertoner. Det udkom dog på det irske selskab Popular Records, hvorfor det besynderligt nok ikke kom i dansk distribution. Efter et par fusioner og ad diverse andre omveje bliver albummet nu endelig officielt tilgængeligt i de danske pladebutikker. Det, kan man sige, var på tide.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar