Nyheder

Mere magt til anmeldere

Ashtmatic Kitty giver mere magt til anmeldere

Så får anmelderne endelig mere magt over musikverdenen. Asthmatic Kitty afprøver i hvert fald et helt nyt kritikerbaseret prissystem, hvor karakteren på en Pitchfork-anmeldelse bestemmer prisen på en plade.

Således har de den nye plade med Grampall Jookabox til salg for $5,40, fordi Pitchforkmedia gav albummet karakteren 5,4. Men kun i 54 timer, så du må hellere skynde dig, for der er i hvert fald gået 24. Nedenfor kan du se frontmanden fra Grampall Jookabox danse som en dollarseddel som promovering for den nye prismodel.


Grampalll Jookabox – Let’s Go Mad from Asthmatic Kitty on Vimeo

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar