Nyheder

Ny indieklub på Din Nye Ven

Phil Spectors ukendte lillebror.

Ny indieklub på Din Nye Ven hver anden tirsdag

Phil Spectors ukendte lillebror.

Phil Spectors ukendte lillebror.

I fredags var det sidste gang, der var Indie Night på Stengade, som ellers har været en populær klub de sidste otte år for den del af Københavns natteliv, der primært klæder sig i striber og konkurrerer om at kende flest detaljer af “Blue Monday” med New Order.

En af grundlæggerne af Indie Night og fast dj til arrangementerne, DJ Caine, starter nu en ny klub, kaldet Grædemuren, hver anden tirsdag på Din Nye Ven. Den starter i aften og vil byde på musik med sjæl, som han selv skriver, og han nævner Low, Scott Walker, Tindersticks og Jens Lekman som dem, der vil være blandt stemningsskaberne. Men der vil også blive spillet en hel del nyt. Så hvis du har brug for at være indadvendt sammen med en masse andre, så er Din Nye Ven svaret i aften.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar