Nyheder

Ny indieklub på Din Nye Ven

Phil Spectors ukendte lillebror.

Ny indieklub på Din Nye Ven hver anden tirsdag

Phil Spectors ukendte lillebror.

Phil Spectors ukendte lillebror.

I fredags var det sidste gang, der var Indie Night på Stengade, som ellers har været en populær klub de sidste otte år for den del af Københavns natteliv, der primært klæder sig i striber og konkurrerer om at kende flest detaljer af “Blue Monday” med New Order.

En af grundlæggerne af Indie Night og fast dj til arrangementerne, DJ Caine, starter nu en ny klub, kaldet Grædemuren, hver anden tirsdag på Din Nye Ven. Den starter i aften og vil byde på musik med sjæl, som han selv skriver, og han nævner Low, Scott Walker, Tindersticks og Jens Lekman som dem, der vil være blandt stemningsskaberne. Men der vil også blive spillet en hel del nyt. Så hvis du har brug for at være indadvendt sammen med en masse andre, så er Din Nye Ven svaret i aften.

Skriv et svar