Nyheder

Ny video fra Rumpistol

Første video fra Rumpistols nye album

Den kære Rumpistol har jo udsendt en ny plade i år, der hedder Dynamo. Den plade fik vores Mikkel Arre op og af sin ellers magelige lænestol og tale om, at det var en decideret overdådig sammensmeltning af dubstep og melodiøs electronica.

Den slags lovord kræver en video, så sådan en har Rumpistol fået de to vj’s Pernille Krog Mogensen og Samesame til at lave. Det er fokuseringer på dagligdagsgøremål sat rytmisk sammen. Der er f.eks. en, der åbner en dåse makrel, en, der smører deodorant på, en, der klipper negle, en båd, der sejler under en bro osv. Lyder det røvkedeligt? Det er det faktisk ikke, men døm selv herunder.

I øvrigt skal det nævnes, at Rumpistol spiller på Copenhagen Jazzhouse den 10. januar.


Rumpistol – Dynamo from samesamevisuals on Vimeo

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar