Nyheder

Nye albums fra Green Concorde og Viva Vertigo

Foto: Søren Solkær

Green Concorde og Viva Vertigo udsender nye albums i 2009

 Foto: Søren Solkær

Foto: Søren Solkær

Green Concorde er klar med opfølgeren til Ten Cities fra 2007. Albummet kommer til at hedde noget så prætentiøst som Down The Corridor,To The Exit, Through The Gates, Out Into Safety så mon ikke der er mere formørket storbyrock i vente. Pladen er bl.a. indspillet i medlemmernes lejligheder og i et sommerhus i Vestjylland og forventes at være ude i marts/april 2009.

Et andet dansk band, nemlig Viva Vertigo, er klar med deres opfølger til Vulcan Gas Company som ligeledes er fra 2007. Deres nye plade kommer til at hedde Vicious Echo og skulle ifølge pladeselskabet rocke hårdere og støje mere. Sune Wagner, der lige har udgivet sin solodebut, gæsteoptræder. Også den plade skulle være ude i marts 2009.

Skriv et svar